Putin s-a răzgândit? Nu mai vine în Republica Moldova în acest an…

0
434

La începutul anului 2020 președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a enumerat ce planuri are pentru anul 2020. Acesta s-a referit la evenimentele la care va participa în țară, la forumurile economice de care este interesat, la situațiile de criză pe care se va axa, inclusiv conflictele teritoriale ce vizează Ucraina, Iranul și Siria, dar și la deplasările planificate în exterior.

Referindu-se la vizitele pe care le planifică în 2020, dar care nu sunt stabilite, deocamdată, cu exactitate, Putin a enumerat că are invitații în R. Moldova, Armenia, Bulgaria, Kazahstan, India, China, Cuba, Egipt și Coreea. Anterior, președintele Igor Dodon a vorbit despre o potențială vizită a lui Vladimir Putin la Chișinău în anul curent, dar suntem deja în luna noiembrie și nimeni nu mai vorbește despre această vizită, pe semne că președintele rus s-a răzgândit. Oare de ce?

Articolul precedentIată cum să mergi la serviciu binedispus!
Articolul următorApropo, miercuri lucrăm toată ziua?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.