PUBLICITATE: Arhitectura noilor blocuri locative din Soroca este complexă, în prim plan fiind siguranța și confortul viitorilor locatari / VIDEO

0
370

De câteva luni în centrul Sorocii se ridică un complex nou de blocuri moderne, care vor schimba la față această zonă a municipiului. Lucrările au loc în tempo rapid, semn că finele anului 2023 este un termen real de dare în exploatare a celor trei clădiri.

Arhitectura blocurilor locative este una nestandardă, fiind complexă și interesantă. La construcția clădirilor s-a dat preferință noilor tehnologii din domeniu, în prim plan fiind siguranța și confortul viitorilor locatari. Cu toate că prin oraș mai glumesc unii că blocul locativ ar fi construit de chinezi, după rapiditatea cum sunt ridicate etajele, de fapt este vorba de antreprenori autohtoni.

Investițiile în imobile, în această perioadă în care banii se devalorizează, ar fi o soluție pentru mulți dintre cetățenii care nu au siguranța păstrării banilor la bancă sau la ciorap. Apropo, Tiras-Nord, antreprenorul care construiește blocurile locative, a decis să repare și amenajeze o porțiune din cheiul Nistrului.

Cetățenii care au întrebări și vor să afle mai multe detalii despre apartamentele din aceste blocuri, sunt îndemnați să se adreseze la oficiul de vânzare, amplasat în preajma blocurilor locative aflate în construcție, ori să sune la numărul de telefon 0690 04 444.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.