Provocare pentru gospodine și gospodari: împreună să elaborăm GHIDUL BUCATELOR TRADIȚIONALE în raionul Soroca

0
43
   Secţia Cultură şi Turism Soroca iniţiază procesul de elaborare a ghidului bucatelor tradiţionale specifice localităţilor raionului Soroca, în scopul implementării planului de acţiuni pentru anul 2021.
 
  Astfel, dacă cineva cunoaşte  preparate autentice, care alcătuiesc gastronomia satelor din raionul Soroca, le pot comunica la adresa electronica scultura.soroca@mail.ru sau în comentariu pot plasa: denumirea şi originea felului de mâncare (localitatea), ingredientele, modul de preparare şi poze.
   Ghidul bucatelor tradiţionale are drept scop punerea în valoare a identităţii culturale şi gastronomice a localităţilor din raionul Soroca, precum şi promovarea potenţialului turistic prin prisma tradiţiilor culinare. (SURSA: Secția Cultură Soroca)
Articolul precedentSoroceni NU se regăsesc printre primii 27 de candidați la funcția de deputați de pe lista Platformei DA
Articolul următorAstăzi are loc Gala Premiilor Consiliului Raional Soroca în domeniul Culturii
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.