Printre persoanele decedate ieri, de COVID, este și un sorocean

0
312

  Ministerul Sănătății a anunțat că ieri, 9 octombrie, încă 23 de persoane au decedat în Republica Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus. Astfel, numărul total al deceselor în Republica Moldova a ajuns la 7.002.

  Este vorba despre 15 femei și 8 bărbați, inclusiv un sorocean de 78 ani:

Deces 6.980: Femeie de 68 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”.  Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.981: Femeie de 87 de ani din r. Hâncești, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.982: Femeie de 69 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, fibrilație.

Deces 6.983: Bărbat de 79 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, pancreatită.

Deces 6.984: Bărbat de 79 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, pancreatită.

Deces 6.985: Bărbat de 72 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.986: Bărbat de 67 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.987: Femeie de 58 de ani din or. Cricova, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.988: Femeie de 72 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, fibrilație.

Deces 6.989: Femeie de 85 de ani din  mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.990: Bărbat de 67 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială.

Deces 6.991: Femeie de 82 de ani din com. Durlești, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 6.992: Femeie de 80 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces: 6.993: Bărbat de 78 de ani din r. Soroca, internat în SR. Soroca. Comorbidități: cardiopatie, fibrilație, hipertensiune arterială.

Deces: 6.994: Femeie de 86 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces: 6.995: Bărbat de 64 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”. Comorbidități: cardiopatie, hepatită.

Deces: 6.996: Femeie de 81 de ani din mun. Chișinău, internat în IMSP SCM „Sfântul Arhanghel Mihail”. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, anemie.

Deces: 6.997: Femeie de 57 de ani din r. Hâncești, internată în SR. Hâncești. Comorbidități: cardiopatie, hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces: 6.998: Femeie de 64 de ani din r. Râșcani, internată în SC. Bălți. Comorbidități: cardiopatie, diabet zaharat.

Deces: 6.999: Femeie de 48 de ani din r. Cahul, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces: 7.000: Femeie de 94 de ani din mun. Chișinău, internată în IMSP SCR „Timofei Moșneaga”. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces: 7.001: Bărbat de 64 de ani din Strășeni, internat în IMSP Spitalul Clinic al Ministerului Sănătății. Comorbidități: diabet zaharat, cardopatie, hepatită.

Deces: 7.002: Femeie de 47 de ani din mun. Bălți, internată în SC. Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Articolul precedentIarmarocul preconizat pentru astăzi SE CONTRAMANDEAZĂ!
Articolul următorCum a ajuns familia Jamba din Soroca în Mongolia? / VIDEO
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.