Prin vot, pune și tu umărul la dezvoltarea Sorocii

0
331

După cum v-am informat anterior, Comisia de examinare a solicitărilor în cadrul Programului „Bugetare Participativă”  a examinat cele 5 cereri de proiecte, care urmau să fie susținute financiar din bugetul primăriei și a decis că toate aceste proiecte  corespund Regulamentului Programului „Bugetare Participativă” sunt promovate pentru etapa a II.

  Începând cu data de trei mai, primăria municipiului Soroca invită cetățenii să participe la votarea online, pentru susținerea acestor proiecte. 

Iată și proiectele propuse:
Crearea condițiilor mai bune de trai prin punerea în funcțiune a ascensorului

Renovarea ascensorului

Renovarea acoperișului scării N1 a blocului locativ

Copii sănătoși – comunitate durabilă!

Recreerea e putere!

Votarea va dura zece zile, iar persoanele interesate pot accesa https://primsoroca.md/ro/proiecte  

Vă reamintim că, Programul „Bugetare Participativă” permite cetățenilor să se implice în procesul de luare a deciziilor pentru dezvoltarea localității. Pentru Asociațiile de Locatari proiectele sunt finanțate de primărie cu 50 000 lei, iar pentru grupurile de inițiativă – cu 20 000 lei. 

Articolul precedentAu fost făcute totalurile concursului de muzică sacră ”Cu noi este Dumnezeu”
Articolul următorElevii din Consiliul Raional al Tinerilor Soroca au vizitat Parlamentul Republicii Moldova
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.