Primul film documentar al unui tânăr regizor din Ocolina va fi lansat mâine în România / VIDEO

0
610

Echipa Transilvania4SierraLeone a traversat Africa, într-o expediție umanitară, pentru a dona 5000 de ghiozdane complet echipate, colectate din România. 10,000 de kilometri în Africa, 5000 de ghiozdane școlare, doi oameni, o aventură!

Cei doi piloți Albert Deak și Cătălin Priscorniță au parcurs 9000 km prin Africa, participând la raliul Budapesta-Bamako, cea mai mare cursă de off-road din lume, pentru a echipa mii de copii din Sierra Leone cu ghiozdane școlare, donate de copii din Transilvania. Pe aventura lor se bazează filmul documentar “Transilvania 4 Sierra Leone” regizat de Octavian Caldarari, originar din satul Ocolina, raionul Soroca.

Nu rata premiera: 6 februarie, ora 19:00 pe Youtube 

Reportajul este realizat în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.

Articolul precedentLa Soroca a început marea defrișare a copacilor / VIDEO NO COMMENT
Articolul următor„Iepurașul Darcu bea apă curată” și-i învață și pe picii din satele Dărcăuți, Mălcăuți, Bădiceni, Grigărăuca, Baxani și Visoca să facă același lucru
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.