Primarul municipiului Soroca, Lilia Pilipețchi, a avut vizite de lucru în Albania și Macedonia de Nord

0
90
  În perioada 16-22 iulie, primarul mun. Soroca, Lilia Pilipețchi a avut o vizită de lucru în Albania și Macedonia de Nord. Vizita de studiu a fost organizată de GIZ Moldova, în cadrul Proiectului „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova”. Despre aceasta scrie Serviciul de presă al primăriei Soroca.
  Scopul vizitei a fost stimularea schimbului de cunoștințe în domeniile municipalității, afacerilor, colaborarea și dezvoltarea regională. Primarul avut posibilitatea să exploreze cele mai bune practici și să facă un schimb de experiență. La fel primarul a discutat cu omologii săi regionali despre provocările cheie în guvernanța urbană, dezvoltarea durabilă și comunitățile de afaceri. Vizita respectivă va servi, conducerii municipiului Soroca, drept oportunitate valoroasă de a implementa bunele practici și în localitatea noastră.
  Amintim că, Proiectul „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova” este finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ), co-finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul Elveției. Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) și se implementează cu succes la Soroca.
Serviciul de presă al primăriei mun. Soroca

Articolul precedentAtenție, călători: Punctele Unguri-Bronița și Otaci-Moghiliov-Podolsk și-au întrerupt activitatea din motive de securitate
Articolul următorEchipamente și consumabile în valoare de 978.285 dolari, pentru 56 de spitale din Republica Moldova
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.