Olga Ciolacu, Aura, DoReDos, ne vor cânta de Ziua Sorocii, dar fără focuri de artificii. Primăria Soroca va aloca 500.000 de lei pentru Ziua orașului.

0
4370
  În cadrul unei ședințe de lucru, la primăria municipiului Soroca a fost discutat Programul activităților, care ar urma să aibă loc de Ziua orașului. Or, pentru organizarea cu suuces a evenimentului, din visteria primăriei au fost alocați 500.000 de lei.
   Astfel, după cum scrie Serviciul de presă al primăriei, „…activitățile vor începe cu participarea autorităților la liturghia de sărbătoare, la Catedrala „Adormirea Maicii Domnului”, unde, tradițional, după slujbă, în jurul orei 11.00, va fi organizată și o Masă de binefacere. Programul sărbătorii va continua cu întâmpinarea oaspeților – 9.30-10.00. Începând cu ora 10.00 pe stadionul municipal se vor desfășura mai multe activități sportive, iar în parcul „Gr. Vieru” copii vor avea parte de diferite distracții. „Steluțele sorocene” vor delecta publicul începând cu ora 15.00; între orele 17.30-19.00 – Festivitatea de gratificare a persoanelor cu merite deosebite din diferite domenii, iar de la ora 19.00 va începe Concertul cu participarea artiștilor din Chișinău- Olga Ciolacu, Aura, formația „DoReDos” și alții, și trupa „Nemuritorii” din România. Primarul Lilia Pilipețchi va veni cu un mesaj de felicitare pentru soroceni la ora 21.50. Autoritățile au decis că nu vor fi utilizate focurile de artificii, în legătură cu situația din țara vecină”. (SURSA: Serviciul de presă al primăriei municipiului Soroca)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.