„Prietenia Agro” câștigă primul punct, dar rămâne pe ultimul loc

0
96

Etapă istorică pentru echipa de fotbal „Prietenia Agro”, care a câștigat primul punct, în campionatul raionului Soroca la fotbal. Altă dată pretendentă reală la titlul de campioană, în acest an formația din comuna Vărăncău este outsider „autoritar”, iar punctul obținut poate fi considerat doar de palmares or,  există prea puține șanse pentru e remedia situația.

Pe de altă parte, se pare că fotbaliștii din Șolcani mai speră să facă concurenților în lupta pentru medaliile de aur, dar punctele pierdute până acum ar putea face misiunea imposibilă. La fel, pentru „medalia de lemn” (locul IV) se prevede o luptă în trei, cu șanse aproape egale pentru fotbaliștii din Visoca, Bădiceni și Cureșnița Nouă… În etapa de duminica trecută au fost consemnate următoarele rezultate: CUREȘNIȚA NOUĂ-PRIETENIA AGRO: 2-2; BĂDICENI-ȘOLCANI: 1-5; VISOCA AMATORI-SOROCA: 1-2. Echipa din RACOVĂȚ nu a avut meci. Clasamentul se prezintă astfel:

Campionatul

raionului Soroca la fotbal,

ediția 2021

Loc Echipa M V E Î M/P Puncte
1.  Racovăț 9 8 0 1 33 : 13 24
2.  Soroca 9 7 2 0 31 : 11 23
3.  Șolcani 10 5 2 3 33 : 22 17
4.  Visoca Amatori 9 4 1 4 30 : 19 13
5.  Cureșnița Nouă 10 2 3 5 16 : 31 0
6.  Bădiceni 9 1 1 7 10 : 30 4
7.  Prietenia Agro Vărăncău 8 0 1 7 12 : 27 1

 

Etapa ordinară, a XIII se va desfășura, ATENȚIE!,  pe data de 19 septembrie. La Șolcani, fotbaliștii din Cureșnița Nouă chiar dacă vor pierde 3 puncte nu au cum să coboare în clasament, iar dacă câștigă se desprind de bădiceneni. Liderul are meci greu acasă, în compania fotbaliștilor de la Șolcani. Echipa „Prietenia Agro” urmează să demonstreze, pe teren propriu, că mai are putere și voință pentru a remonta situația, iar „orășenii” au o vacanță mai îndelungată. (Dan AOLEI)

 

Articolul precedentForțarea notei, când este vorba de testarea bilunară a pedagogilor, ar putea avea efect invers
Articolul următorBuletinul scurt de știri zilnice OBSERVATORUL – 6 septembrie 2021 / VIDEO
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.