Previziuni astrale 2023: Ce se întâmplă cu fiecare zodie

0
651

Doar câteva minute ne mai despart până la noul an, iar pasionații de astrologie se întreabă, cu siguranță cum va fi 2023. Vor avea sau nu noroc în dragoste? Își vor schimba locul de muncă, vor câștiga mai mult? Ce vești bune sau mai puțin bune vor primi în anul care vine? Astrologii ne anunță că vom avea parte de un an înflăcărat şi plin de pasiune. Vom avea ocazia să ţintim spre culmi personale şi să aducem mai aproape de îndeplinire toate visurile noastre. În 2023 depinde doar de noi să facem lucrurile să se întâmple!

Iată ce ne rezervă astrele în funcție de zodie:

 

BERBEC: Nativii sunt bine în 2023. E un fel de an al lor, în care trebuie să acționeze. Se spune că berbecii au idei, iar în anul acesta ar trebui să le canalizeze spre un scop. Unele dintre ele ar putea să fie geniale și să producă bani.

TAUR: Au o grămadă de oportunități. Trebuie să se gândească ce capital au de exploatat și cum o fac. Este anul oamenilor independenți, cei care au mai multă încredere în pasiunile lor.

GEMENI: 2023 le pune în față niște responsabilități pe care s-ar putea să nu și le dorească, pentru că ei vor să fie în general mai liberi. E vorba de o maturizare, de un apogeu profesional.

RAC: Au o perioadă bună din punct de vedere profesional. 2023 îi scoate din zona de confort cu propuneri, oportunități și idei noi.

LEU: E o perioadă de mari schimbări. Sunt pe un val al schimbărilor de toate felurile. E un an extraordinar pentru călătorii, chiar îndepărtate.

FECIOARĂ: Trebuie să se concentreze înspre a se identifica în omul potrivit la locul potrivit. E un an profitabil pentru activități conexe, pentru bani din surse alternative. E un an solicitant din punct de vedere al relațiilor. Posibil să fie lucruri de disputat, de lămurit și de învățat lecții.

BALANȚĂ: Cei care sunt balanță au intrat într-un proces de schimbare de ceva vreme. Trebuie să se gândească până la jumătatea lui 2023 dacă doresc să modifice ceva în viața lor. E un an bun pentru relații noi, pentru căsătorie.

SCORPION: În 2023 apar lecții ce vin dinspre copii. E o zodie care trăiește din emoții, din sentimente aprofundate. Au un an foarte bun din punct de vedere profesional, un an pentru noi începuturi.

SĂGETĂTOR: Sunt foarte bine în 2023. Se simt bine, puternici și au energie. Au un an al iubirii, chiar dacă au câteva probleme de rezolvat. Au un an foarte bun din punct de vedere profesional.

CAPRICORN: Au de rezolvat probleme administrative pentru ei sau familie — case, moșteniri. Poate renovări sau înnoiri. Multă treabă pe partea de documente. E un an bun din punct de vedere sentimental — sunt ceva mai dezghețați.

VĂRSĂTOR: În 2023 investesc. Se gândesc la planuri de viitor. Nu mai aleargă după fluturi sau artificii. Au un an mai așezat. Comunică foarte mult. Se gândesc la lucruri serioase.

PEȘTI: Ei au de făcut mutări foarte importante în viața lor. Devin conștienți de misiunea lor pe planetă. Câștigă pe mai multe planuri. Pot să câștige bani prin folosirea unor talente, haruri. Se dezvoltă, învață.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentAla Nemerenco: „Nu se bat pe sănătatea copiilor și bunicuțelor din sate, dar pe hectare și clădiri”
Articolul următorHoroscop chinezesc 2023: unii vor avea obstacole și dificultăți, alții vor avea câștiguri și succese financiare
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.