Previziunea unui „călător în timp”: Prima dată este 30 noiembrie 2022, când „ne vom lua adio” de la întuneric

0
94676
playtech.ro

Un bărbat care susține că este „călător în timp” și vine din anul 2671 a luat cu asalt TikTok-ul, unde avertizează cu privire la un meteorit, care ar putea să lovească Pământul.

TikToker-ul Eno Alaric, (@RadiantTimeTraveler) i-a urgentat pe oameni să țină minte cinci date din viitor, predicțiile sale fiind dintre cele mai sumbre.

Prima dată este 30 noiembrie 2022, când „ne vom lua adio” de la întuneric, deoarece o stea va exploda și lumina ei va ajunge pe Pământ, „făcând ca văzduhul să fie luminat ani de zile de acum încolo”.

O altă dată menționată de Eno Alaric este 8.12.2022, când „un meteorit uriaș va lovi Pământul, având în interior noi tipuri de metale și specii extraterestre”.

Chiar când credeai că totul s-a încheiat, o altă profeție vizează data de 20.12.2022, când un cutremur de 9.8 grade ar putea „deschide o gaură în Groapa Marianelor”, cauzând eliberarea celor mai mari specii.

Nici noul an nu va aduce evenimente plăcute, după cum spune „călătorul în timp”: în 29.01.2023, oamenii vor descoperi „specii masive de păianjeni, furnici și urși”.

Totodată, în 1 martie 2023, acesta spune că vom înregistra „primele specii rezultate din împerecherea omului cu cimpanzeul”.

În ciuda acestor catastrofe, „călătorul din viitor” spune că omenirea va supraviețui, chiar și peste 649 de ani, scrie indy100.com.

  • ETICHETE
  • VP
Articolul precedentÎn satul Pervomaisc nu e nici un un sfat fără concert / GALERIE FOTO
Articolul următor„Ziua ușilor deschise” la Judecătoria din municipiul Soroca / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.