Prețul la gaz va scădea până la 10-20 de lei pentru un metru cub

0
229

În următoarele 2-3 luni prețul la gaz va scădea, fiindcă procedura de achiziție a gazelor naturale prin negocieri directe îi va ajuta pe reprezentanții companiei să semneze contracte cu furnizori europeni de gaze naturale la prețuri accesibile.

Astfel, ministrul Energiei, Victor Parlicov a declarat că, prețurile pentru consumatori vor fi mult mai mici față de iarna trecută. Estimativ, tariful ar putea fi între 10 și 20 de lei. În prezent, consumatorii casnici achită 29,27 de lei pentru un metru cub.


Articolul precedentCurs valutar: astăzi euro va costa 19 lei și 10 bani, fiind în scădere cu opt bani, iar dolarul scade cu un ban și va avea o cotație de 17 lei și 72 de bani.
Articolul următorEvenimentele de sfârșit de an școlar – fără baloane cu heliu
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.