Premierul Dorin Recean: Guvernul, alături de federația Moldovenească de Fotbal o să pună umărul la construcția stadionului raional de la Rublenița

0
115

În cadrul vizitei de lucru în raionul Soroca, premierul Dorin Recean a promis că executivul condus de el, mână de mână cu Federația Moldovenească de Fotbal  v-a pune umărul la edificarea stadionului raional de la Rublenița.

„Guvernul nu doar că poate, dar chiar va face ca și la Soroca să existe o arenă fotbalistică pe măsura așteptărilor celor care iubesc sportul-rege. În următorii doi ani vom ajunge, cu siguranță, și la Soroca, or avem o colaborare foarte bună cu Federația Moldovenească de Fotbal, cu care avem proiecte comune. Am identificat bani, pe care îi vom utiliza pentru ca în toată RM, inclusiv la Soroca, să avem 46 terenuri de fotbal. Acest lucru este foarte important, în egală măsură, și pentru acei care practică fotbalul, și pentru acei care vin la stadion să se bucure de acest joc al milioanelor”, a declarat oficialul.


Articolul precedentDe ce creștinii nu îngenunchează în perioada de la Învierea Domnului până la Duminica Mare
Articolul următorOrfan de tată și cu mama bolnavă, a muncit pe brânci, de mic: ”Știam că trebuie să muncesc să-mi iau cozonacul!”
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.