Polițiștii soroceni au depistat și au ars câteva sute de plante asemănătoare cu cânepa, la Cerlina

0
246

În cadrul operațiunii „MAC 2021”, polițiștii din Soroca au depistat ieri, 10 august, circa 800 de fire de plante asemănătoare cânepii în apropiere de satul Cerlina.

Totodată, Inspectoratul de Poliție Soroca informează că în perioada 1 iunie – 31 august, pe întreg teritoriul țării se desfășoară operațiunea ”MAC – 2021”, care are drept scop combaterea consumului și traficului ilicit de droguri, în special a celor de origine vegetală, depistarea și nimicirea plantelor cu conținut narcotic, precum și identificarea persoanelor care se ocupă de cultivarea lor.

Oamenii legii fac un apel către cetățeni și autoritățile publice să conlucreze cu Poliția și să informeze atunci când observă încălcări de acest gen. (SURSA: știri.md. FOTO: IP Soroca)

Articolul precedentMănăstirea în cretă din Cosăuți / VIDEO / SĂ NE AMINTIM
Articolul următorPiața agricolă din Soroca: în plină vară prețuri (aproape) ca la … Magadan
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.