Polița de asigurare medicală este disponibilă pentru persoanele care se asigură în mod individual

0
425

Din 29 decembrie, persoanele care se asigură în mod individual pot să achite  prima de asigurare obligatorie de asistenţă medicală în sumă fixă pentru anul 2023.

Astfel, cetățenii care achită polița în primele trei luni ale anului vor beneficia în continuare de facilități la plata primei în sumă fixă. Mărimea acesteia variază de la 1014 lei (circa 51 de euro) până la 4056 de lei, în funcție de categoria din care face parte persoana.

Valoarea integrală a primei de asigurare în sumă fixă pentru anul 2023 este de 12 mii 636 de lei. Această sumă va fi achitată doar de cei care nu se vor asigura în mod individual în termenul stabilit de legislație – până pe 31 martie.

.

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentIncendiu la Soroca: focul a mistuit bunurile materiale dintr-o bucătărie de 12 metri pătrați, dar nici o persoană nu a avut de suferit.
Articolul următorAla Nemerenco: Nu se bat pe sănătatea copiilor și bunicuțelor din sate, dar pe hectare și clădiri
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.