Încă doi pretendenți la funcția de primar al municipiului Soroca

0
1245

La 19 septembrie, ultima zi când pretendenții la funcția de primar sau consilier puteau pune dosarele la Comisiile Electorale de Circumscripție, încă doi soroceni au anunțat că vor să se înscrie în cursa electorală. Astfel, ieri, au depus dosarele la CEC Nr. 29 mun. Soroca, pentru înregistra în calitate de candidați electorali pentru funcția de primar al municipiului Soroca reprezentantul unui partid politic și un candidat independent.

Este vorba despre:

  • Ion Babici, Blocul Politic ACUM/DA și PAS;
  • Victor Său, candidat independent.

În total, au depus dosarele pentru șefia primăriei Soroca 12 doritori, dintre care două femei. Membrii Consiliului Electoral de Circumscripție nr. 29 mun. Soroca urmează să verifice dosarele și să decidă pentru fiecare candidatură dacă va fi sau nu înregistrată în competiția electorală.

Totodată, la CEC Soroca au fost depuse pentru înregistrare listele candidaților la funcția de consilier municipal din partea a două partide politice și dosarele a trei soroceni, care vor să meargă independent în cursa electorală pentru un loc în consiliul municipal Soroca:

  • Partidul Național Liberal;
  • Blocul Politic ACUM/DA și PAS;
  • Valentina Onica, candidat independent;
  • Victor Său, candidat independent,
  • Valerii Dorogan, candidat independent.

Urmăriți Observatorul de Nord pentru a fi la curent.

Amintim că la 20 octombrie în Republica Moldova vor avea loc alegerile locale generale. Cetățenii din țară cu drept de vot vor alege primarii, consilierii locali și consilierii raionali. Fiecare alegători, va primi câte trei buletine de vot.

Minus unu, plus doi candidați la funcția de primar al municipiului Soroca

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.