Permisele de conducere și actele de studii moldovenești ar putea fi recunoscute în Irlanda

0
192

  Autoritățile din Irlanda examinează posibilitatea echivalării actelor de studii și a permiselor de conducere moldovenești. Afirmația a fost făcută de ministrul Afacerilor Externe și al Apărării din Irlanda, Simon Coveney.

Totodată, Simon Coveney a menționat că lucrează împreună cu departamentul de comunicare irlandez asupra diminuării tarifelor de roaming.  Oficialul a mai spus că lucrează asupra aspectelor sus-menționate şi vrea să ofere tot suportul celor aproximativ 30.000 de cetățeni moldoveni stabiliți în Irlanda.

Articolul precedent595,6 milioane de lei – atâția bani vor primi localitățile din regiunea Nord, în cadrul programului „Satul European”
Articolul următorAeroportul Internațional Mărculești: au prejudiciat statul cu circa 2.000.000 lei și acum riscă amendă de până la 57.500 de lei sau închisoare pe trei ani
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.