Permisele de conducere moldovenești ar putea fi recunoscute în alte 12 țări

0
12492

  Veste bună pentru cetățenii RM care învață sau muncesc peste hotare: Comisia parlamentară pentru politică externă și integrare europeană cere Guvernului să urgenteze negocierile privind recunoașterea permiselor de conducere ale cetățenilor moldoveni cu reședința în alte state. 

Vă reamintim că, până în prezent Republica Moldova a semnat acorduri de conversiune și recunoaștere reciprocă a permiselor de conducere cu Turcia și Italia, iar cu alte 12 state – Belgia, Israel, Spania, Irlanda Danemarca, Germania, Grecia, Franța, Bosnia și Herțegovina, Lituania, Qatar și România se negociază în prezent. Pe de altă parte, Marea Britanie, Rusia, Olanda și Portugalia au refuzat să recunoască permisele de conducere moldovenești.

Articolul precedentÎn atenția sorocenilor care doresc să meargă în România
Articolul următorRecord de decese – 27, persoane infectate în ultimele 24 de ore – 1403, inclusiv și în raionul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.