Perfectarea actelor românești la Bălți – ușor și legal cu JustConsult. Acum, în oficiu nou

0
60

Persoanele care au inițiat în procesul de redobândire a cetățeniei române și perfectare a actelor românești cunosc cât timp și efort le consumă până obțin documente românești. JustConsult – Cetățenie Română, o companie juridică din Republica Moldova, specializată în perfectarea actelor românești și asistență pentru redobândirea cetățeniei române, vine în întâmpinarea locuitorilor din nordul Moldovei.

Pe parcursul a aproape 20 de ani de activitate, JustConsult ajută moldovenii să obțină legal și fără multe griji cetățenia română, iar apoi – să-și perfecteze documente românești. Compania s-a dezvoltat în continuu, iar acum are mai mult de 130 de angajați și peste 450.000 de clienți mulțumiți de serviciile prestate.

 JustConsult are oficiu nou în Bălți

Specialiștii JustConsult, de aproape un an, sunt aproape de locuitorii din Bălți sau alte localități din nordul țării. Din 16 decembrie, compania a deschis un nou oficiu al filialei de nord, amplasat chiar în centrul mun. Bălți – str. Ștefan cel Mare 75/2.

Datorită acestui fapt, nu mai trebuie să mergi la Chișinău pentru a-ți pregăti dosarul de redobândire a cetățeniei române sau când ai nevoie de ajutor pentru perfectarea actelor. La oficiul JustConsult Bălți vei fi  ajutat operativ și cel mai important – cu respectarea tuturor procedurilor legale!

 JustConsult oferă peste 100 de servicii în domeniul cetățeniei române

Compania oferă ajutor juridic în pregătirea dosarului pentru cetățenia română și perfectarea actelor românești, inclusiv pașaport, buletin de identitate, permis de conducere, certificat de naștere românesc sau certificat de căsătorie. JustConsult asigură transport business-class pentru cei care se deplasează la București pentru depunerea dosarului.

Dacă ai copii, JustConsult te sprijină în obținerea alocațiilor pentru aceștia din partea statului român.

Cu o echipă de profesioniști, compania oferă asistență la orice etapă și pentru orice complexitate. Mai mult ca atât, JustConsult oferă consultații juridice sau pregătiri de acte pentru depunerea dosarelor de sine stătător.

Toate serviciile achitate sunt susținute de un contract de asistență juridică și bon fiscal, garantând respectarea procedurilor legale și termenilor de executare.

Printre cele mai solicitate servicii se numără:

  • Pregătirea și depunerea dosarului de cetățenie română
  • Cetățenie română prin judecată – în 10-15 luni
  • Programarea pentru depunerea jurământului
  • Transcriere certificat de naștere și de căsătorie românesc în 30 de zile;
  • Obținere pașaport românesc în 5 zile
  • Preschimbare permis de conducere moldovenesc în românesc
  • Alocații pentru copii cu cetățenie română;
  • Transport tur-retur spre România din Bălți – categoria business-class.

Completează formularul de pe pagina justconsult.md pentru o consultație gratuită la telefon sau sună la 022 80 20 81 pentru a programa o întâlnire sau vină direct în noul birou JustConsult din centrul municipiului Bălți – str. Ștefan cel Mare 75/2.

Articolul precedentDouă eleve sorocene printre învingătorii concursului de eseu la Istorie (ediția a IV-a)
Articolul următorEnergia ar putea fi mai ieftină? Parlicov: Suntem bine pregătiți de iarnă, dar vă îndemn să economisim
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.