Participă și tu în Campionatul raionului Soroca la mini-fotbal

0
111
     Asociația raională de fotbal Soroca, cu suportul administrativ și financiar al Consiliului raional Soroca, președintelui raionului Soroca, Veaceslav Rusnac, organizează campionatul raionului Soroca la mini-fotbal (5X5).
    La competiție pot participa echipe-selecționate a comunelor, satelor, instituțiilor de drept și de învățământ, precum și cartiere din municipiul Soroca. Vârsta participanților trebuie să fie de peste 16 ani. Se permite formarea unei echipe din sportivi din câteva localități. Echipele care vor accede în etapa finală vor fi menționate cu Diplome, medalii și premii bănești.
   ATENȚIE!!! Bu se permite utilizarea în echipe a fotbaliștilor din afara raionului Soroca, dar și a jucătorilor echipelor participante în campionatele Ligii Naționale și Divizia A la fotbal, mini0fotbal și futsal… Jucătorii  născuți în raionul Soroca, elevii colegiilor din mun. Soroca  și angajații  Instituțiilor de Drept vor participa în competiție doar  cu prezentarea certificatului de naștere, carnetului de elev sau a legitimației.
     Înregistrarea echipelor la telefonul 060200026,  până la 11 februarie 2021.

Articolul precedentIată ce-și propun autoritățile pentru dezvoltarea municipiului Soroca în următorii cinci ani
Articolul următorMunicipiul Soroca – șanse mari să devină stațiune balneoclimaterică
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.