„Observatorul de Nord” face totalurile concursului de fotografii „Decada Dragostei”

0
838

Astăzi facem publice numele câștigătorilor concursului „Decada Dragostei”, organizat de „Observatorul de Nord”, aceștia sunt Vera Balan și Eugen Sivirean “Cuplul tinereții”, Maia și Serghei Răileanu “Cuplul de argint” și Ana și Matei Bejan “Cuplul de aur”.

Pentru îndrăgostiții de orice vârstă, de la 18 la 99 de ani, “Observatorul de Nord” a lansat în luna februarie un concurs în care a îndemnat să participe cele mai frumoase cupluri din raionul Soroca. Alături de noi au fost și sponsorii acestui concurs, partenerii noștri  — Restaurantul „Soroca”, salonul de frumusețe „Beauty Factory”, magazinul „Apicol.md”

Oamenii au fost îndemnați să intre pe pagina de Facebook “Observatorul de Nord” și să-și dea like-ul pentru “Cuplul tinereții” (18-39 ani), “Cuplul de argint” (40-59 ani) și “Cuplul de aur” (60-99 ani). Bătălia cea mare a fost între “Cuplurile tinereții”, unde au concurat 100 de cupluri.

Între timp, internauții au fost îndemnați să participe și să împartă like-uri „greilor” din categoriile “Cuplurile de argint” și “Cuplurile de aur”.

Primul cuplu câștigător din fiecare categorie va primi cadouri din partea sponsorilor noștri.

  • ETICHETE
  • IP
Articolul precedentMunicipiul Soroca ar putea primi finanțare pentru proiecte de vitalizare
Articolul următorÎn această săptămână, complexul radiodiagnostic mobil pentru examinarea cutiei toracice se va afla în raionul Soroca
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.