Observatorul de Nord a înmânat premiile câștigătorilor concursului de fotografii „OUL ÎNCONDEIAT — TRADIȚII PASCALE DE NEUITAT”

0
184
Valeria și Victoria Moscalu, clasa VI-a, s. Zăluceni, r. Florești (locul I, II)

În ajunul SĂRBĂTORILOR PASCALE, pentru crearea în casele noastre a atmosferei irepetabile a ÎNVIERII, redacția ziarului Observatorul de Nord a  organizat un CONCURS FOTO de încondeiere a ouălor, cu genericul „OUL ÎNCONDEIAT — TRADIȚII PASCALE DE NEUITAT”!

Recent am făcut totalurile și în urma votării, au fost desemnați deținătorii locurilor I, II și III a căror fotografii au adunat cele mai multe like-uri. Iată cine sunt norocoșii care au fost premiați – Valeria Moscalu, clasa VI-a, s. Zăluceni, r. Florești (locul I), Victoria Moscalu, clasa VI-a, s. Zăluceni, Florești (locul II) și Romina Țapu, clasa III-a, s. Racovăț, r. Soroca (locul III).

Romina Țapu, clasa III-a, s. Racovăț, r. Soroca (locul III).

Vă mulțumim tuturor pentru participare!!! Mulțumim frumos și generoșilor sponsori, Bisericii „Sfinții Martiri Brâncoveni” (Paroh, Părintele Sorin Huluță) și meșterului popular din satul Rublenița, Lidia Manea!!!

Articolul precedentO stație de producere a oxigenului, cu capacitatea de 16,8 m³/h, a fost deschisă la Soroca
Articolul următorCum le-au fost dați veteranilor celui de-al Doilea Război Mondial banii nealocați încă de Consiliul Raional Soroca?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.