O tânără din Florești arată condiţiile în care este internat un copil în Spitalul raional

0
297

Încă o femeie a decis să arate condiţiile în care este internat copilul său, cu bronhopneumonie, în spital. De această dată este vorba despre Spitalul Raional Floreşti. Femeia spune că în salon miroase îngrozitor, veceul nu este funcţionabil, robinetul este stricat, iar în încăpere este frig pentru un copil cu febra 40.

„Secţiile alea frumoase şi renovate stau închise iar copiii se tratează în condiţiile pe care le vedeţi! Surorile medicale ne-au adus de pe undeva un calorifer pentru că li se făcuse milă de noi, e a naibii de frig iar copilul cu bronhopneumonie e transpirat ! Asta e crimă, „stimaţ coleji”! Da, domnule Chicu, am pretenţii! Nu glamour caut da sănătate…iar aici avem o antisanitarie totală! Despre ce tratament poate fi vorba?”, scrie tânăra pe pagina sa de Facebook.

  Amintim că anterior, o femeie din Soroca, infectată cu noul tip de coronavirus, a acuzat că ar fi luat boala de la personalul medical. Ea spune că a suferit o invervenţie chirurgicală şi, câteva zile mai târziu, a început să se simtă rău. Testată pentru Covid-19, a ieşit pozitiv.  Femeia a făcut un video din spital, în care s-a plâns de condiţiile în care sunt trataţi pacienţii cu această boală: „Oameni buni, noi nu avem nicio picătură de apă caldă să ne spălăm”.

   Premierul Chicu a venit ulterior cu o reacţie, în care a declarat că „nu-i sens de făcut acum live-uri glamuroase, pentru că, da, starea din spitale este dezastruoasă”.

SURSA: TVRMoldova

Articolul precedentCine este expus cel mai tare riscului de COVID-19?
Articolul următorA fost lansat Proiectul Educație Online: Biblioteca digitală conține 6000 de lecții pentru elevii claselor I-XII
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.