Stop căutări, eleva a revenit în familie!!!

0
4157

Fetița de 10 ani a fost găsită, informează poliția. Totul este bine, ea se află cu mama ei!!!

Pe rețelele de socializare locale este intens promovată o postare în care familia își caută fiica, elevă la Liceul Teoretic “Constantin Stere” din Soroca. Aceasta a plecat la școală, dar nu a mai revenit după lecții.

 

Oamenii legii au fost sesizați de mama fetiței. Poliția este pe urmele ei, între timp o femeie a anunțat oamenii legii că a văzut-o la un teren de joacă. Cine cunoaște informații suplimentare despre locul aflării fetiței, este rugat să apeleze la 112.

“În urma măsurilor întreprinse și din materialele acumulate s-a stabilit că, minora este elevă în cl. IV-a la IPLT ”Constantin Stere” din municipiul Soroca. La 13.12.2021 la orele 13:00 a finisat orele însă în circumstanțe necunoscute până la moment nu a ajuns la domiciliu. Pe cazul dat, a fost întocmit un plan de acțiuni, în scopul depistării minorei sus indicate, a fost întocmită orientare cu afișarea imaginii foto a acesteia, au fost verificate, SR Soroca, gara auto din municipiul Soroca, totodată au fost orientate toate subdiviziunele IP al IGP în scopul depistării minorei…” ne-a informat Svetlana Talpă, ofițer de presă al IP Soroca.


Articolul precedentȘezătoare de sfântul Andrei la grădinița din Vasilcău / VIDEO
Articolul următorFetița de 10 ani a fost găsită!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.