Nu mai ține orhideea în casă. Mulți nu știu acest detaliu important. Ce efecte are, de fapt

0
771

Orhideea este o plantă des întâlnită în casele multor oameni. Se găsește în multe culori și este expresivă, motiv pentru care a cucerit inimile femeilor. Află de mai jos ce s-a aflat de-a lungul timpului despre orhidee și de ce se spune că nu e bine să o ții în casă.

Ce spun legendele despre orhidee

Încă de acum foarte mulți ani orhideea simboliza perfecțiune, puritate, inocență și armonie. Potrivit unei legende, bărbații ofereau această floare soțiilor pentru ca să le liniștească neîncrederea în ei. Femeile erau atât de fermecate de frumusețea orhideei că erau gata să ierte soților chiar și infidelitatea.

De ce este orhideea considerată un „vampir”

Feng Shui spune că orhideea nu este potrivită pentru casă. Potrivit specialiștilor din acest domeniu orhideea este un epifit, adică o plantă care trăiește pe altă planetă. Ea crește pe trunchiuri de copaci din care absoarbe elementele nutritive. Astfel, planta parazit primește tot ceea ce are nevoie. Se spune despre praful de orihdee că poate provoca somnolențe și încetinirea reflexelor la oameni. Din aceste cauze orhideea este considerată un vampir energetic. Potrivit eustiu.com, multe persoane care au multe orhidee acasă se plâng de lipsa energiei vitale.

Cum să eviți energia negativă a orhideei

Tot specialiștii Feng Shui spun că aceste plante ar trebui ținute în oficii, săli de ședințe sau locuri în care se adună multe persoane. Amplasarea orhideei în dormitor este categoric interzisă, ea te va face să te trezești obosit dimineața.

De asemenea, se mai spune despre orhidee că nu este compatibilă cu aura bărbătească. La nivel energetic se spune că orhideea reduce libidoul bărbatului și îi oferă gingășie și feminitate, lucruri de care acesta nu are nevoie.

Care sunt avantajele orhideei

Se spune că orhideea ajută la prelungirea tinereții și influențează pozitiv sănătatea și dispoziția femeii. Se presupune că atunci când un vizitator cu intenții rele intră în încăperea cu orhidee aceasta îl face să se simtă rău și îngrijorat.

sursa: https://www.ego.ro/nu-mai-tine-orhideea-in-casa-multi-nu-stiu-acest-detaliu-important-ce-efecte-are-de-fapt-104324.html

Articolul precedentO pastilă de aspirină aruncată în mașina de spălat FACE MINUNI
Articolul următorCum afli că mâine vei avea un atac de cord? Simptomul care ți-ar putea salva viața…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.