Nimeni nu este prea bătrân ca să nu-şi mai dorească o zi în viaţă

0
32

A devenit deja o tradiţie frumoasă ca la 1 octombrie să celebrăm Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate, sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înţelepciune, iar în suflet urmele experienţelor trăite pe parcursul vieţii.

În această zi Direcţia Asistenţă Socială şi Protecţia a Familiei vine cu o iniţiativă către Administraţia Publică Locală, oamenii de afaceri, agenţi economici, să nu fie indiferenţi faţă de cei care au nevoie de sprijinul nostru, să contribuie la cosemnarea acestei zile prin oferirea ajutorului material sub orice formă (mese de binefacere, pachete cu produse alimentare, ajutoare bănești). ”Viaţa nu poate fi înţeleasă decât dacă privim înapoi şi nu poate fi trăită decât dacă privim înainte.”Să ajutăm vârstnicii să-şi amintească cu plăcere de viaţa pe care au trăit-o, chiar dacă au înfruntat multe greutăţi. Şi să ţinem minte că nimeni nu este prea bătrân ca să nu-şi mai dorească încă o zi în viaţă”.

1 OCTOMBRIE — Ziua Internațională a persoanelor în etate

Direcția Asistență Socială și Protecție a Familiei, în temeiul deciziei FLSSP nr.38 din 22.09.2016, vine cu un mesaj de felicitare și un suport material în sumă de 500 lei pentru persoanele în etate născute până în anul 1929, cu excepția persoanelor deportate și care au primit ajutor material către ziua de 9 mai.

Larisa Colița,
șefa serviciului îngrijire la domiciliu

Articolul precedentDoi soroceni, menţionaţi cu înalte distincţii de stat
Articolul următorIn Soroca se desfasoara Festivalul National al Marului (FOTO/VIDEO)
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.