Nicolae Robu la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
528

Preotul Nicolae Robu este următorul invitat al emisiunii “Interviu cu soroceni”, realizată de redacția „Observatorul de Nord”. Fost deputat în prima legislatură a Parlamentului Republicii Moldova, semnatar al Declarației de Independență a acestui stat, paroh timp de un sfert de veac în Сatedrala „Adormirea Maicii Domnului” din Soroca, mai pe scurt om care are ce spune. Am vorbit cu Nicolae Robu despre cum a lăsat medicina și ingineria de dragul preoției, oamenii de care-și amintește cu drag, independență, Unire, slujirea în catedrala din Soroca, biserica pe care vrea să o construiască și multe altele.

 
Emisiunea este realizată în cadrul unui proiect sponsorizat de Fundația Thomson Reuters ca parte a Asistenței pentru mass-media independentă din statele Parteneriatului Estic, care este finanțat de Biroul pentru Dezvoltare, Comunitate și Dezvoltare al Regatului Unit.
Articolul precedentAlexandru Lupașcu – Omul Independenței / VIDEO
Articolul următorRaionul Soroca: 26 de pesoane infectate, depistate ieri
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.