Nichita a avut prima intervenție chirurgicală ce-l poate ajuta să nu-și piardă total vederea

0
112

Scriam acum o lună despre Nichita, băiatul care are nevoie urgentă de ajutorul vostru pentru a vedea măcar cu un ochi! Datorită oamenilor binevoitori, în această săptămână Nichita a avut o intervenție chirurgicală, de care avea urgent nevoie pentru a stopa pierderea totală a vederii.

„Urmează o perioadă lungă de reabilitare, consultații la medicii oftalmologi, pediatri și neurologi, va fi nevoie de încă o intervenție chirurgicală la ochișor, și mai costisitoare, dar într-un final sper, știu și cred că, cu ajutorului Domnului și a oamenilor buni vom reuși să alinăm suferințele acestei familii, spune Irina Sulima, soroceanca ce și-a propus să adune cât mai mulți oameni cu suflet mare să-l ajute Nichita. Sinceră să fiu am fost surprinsă de bunătatea și receptivitatea oamenilor atât din țară, cât și de peste hotare. Vă mulțumesc încă o dată pe această cale la fiecare în parte și Vă doresc tot binele din lume, sănătate multă și să aibă Dumnezeu în pază. Sunteți minunați, sunteți îngerii păzitori al acestui suflet de copil!”

Amintim că de opt ani familia Corcaci din Soroca trăiește o dramă. Feciorul Nichita s-a născut cu probleme mari de sănătate, care i-au afectat vederea încă din primele zile de viață. Intervențiile chirurgicale anterioare au fost prea întârziate ca să-i poată salva ochiul drept, iar acum s-a agravat și starea ochiului stâng, care putea fi tratat doar printr-o operație urgentă.

Băiatul nu vede, nu vorbește, și toată ziua și-o petrece legănându-se pe pat sau încercând a se juca în preajma acestuia. Este înțeles doar de membrii familiei, care încearcă măcar cum, pot să-i facă mai frumoasă copilăria. Mama este aproape mereu cu el, iar după lecții vine în ajutor și sora mai mare.

Card bancar Adriana Corcaci – 5102 1800 6277 5511
Telefon: 079037113

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.