Municipiul și raionul Soroca nu se regăsesc în TOP-100 entități care propun cele mai plătite locuri vacante de muncă

0
104

  Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a anunțat persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 15 aprilie 2021, conform declarațiilor agenților economici.

  Conform sursei, municipiul și raionul Soroca nu se regăsesc în TOP-100 entități care propun cele mai plătite locuri vacante de muncă. Altfel, salariile propuse de agenții economici care au intrat în acest TOP variază între 8920 și 32.400 lei/lunar.

De departe, cel mai bine plătit loc de muncă vacant – șef de laborator,  este de peste 32.000 lei și este propus de  Danube Oil Company SRL, care își desfășoară activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești și se ocupă cu extracția uleiului de floarea soarelui.

 

Articolul precedentGermania va susține programul de dezvoltare a municipiului Soroca
Articolul următorTeatrele de amatori din Soroca – cele mai bune în Republica Moldova.
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.