Sorocenii și sucevencele — cei mai buni la minifotbal!

0
65

Pe terenul artificial de fotbal din satul Volovița a avut loc un turneu internațional la minifotbal cu genericul „Cupa președintelui raionului Soroca”, la care au participat 10 echipe de băieți (anul nașterii 2003-2005) și fete (a.n.2003-2005) din România, Ucraina și Republica Moldova. 

La ceremonia oficială prilejuită acestui eveniment au fost prezenţi vicepreședintele raionului Soroca Vladimir Nicuţa, primarul comunei Volovița Ghenadie Nitrean, directoarea Gimnaziului ”A. Lupașcu” din satul Volovița Svetlana Rahimov, directorul Școlii Sportive Raionale Vsevolod Gîtlan, metodistul din cadrul CSNL din RM Vsevolod Voloşin, specialistul în problemele tineretului și sportului din cadrul Consiliului raional Soroca Andrei Jitniuc, șeful Departamentului Administrativ și de Protocol al FMF Mircea Cojocari, alţi oficiali şi oaspeţi.


După mai multe meciuri viu disputate, printre echipele de băieți locul I a fost câștigat de tinerii fotbaliști de la ȘSR Soroca, iar locurile II și III au revenit oaspeților din Iampol (Ucraina) și altei formații din Soroca, FC Cetate… La fete cele mai bune s-au dovedit a fi fotbalistele din Fălticeni (județul Suceava, România). Locul secund a fost câștigat de fetele de la Școala Sportivă din satul Brătușeni (Edineț), iar pe treapta a III-a a podiumului a urcat echipa de fete a ȘSR Soroca. 

La festivitatea de premiere a participat Ghenadie Muntean, președintele raionului Soroca. Turneul a fost organizat de Asociaţia de Fotbal din raionul Soroca cu suportul exclusiv a Consiliului raional Soroca şi Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.