Meteo: vremea se mai ameliorează un pic, temperatura maximă a aerului va crește până la +5..+10°C.

0
128

   Conform prognozelor meteorologilor, astăzi vremea se ameliorează un pic, din punct de vedere termic. Condițiile pentru precipitații se mențin, noaptea izolat vor cădea precipitații slabe sub formă de ploaie și lapoviță, ziua predominant sub formă de ploaie.

  Vântul va sufla slab la moderat din sud-est. Temperatura minimă a aerului noaptea se va situa între 0..+3°C, ziua temperatura maximă a aerului va crește până la +5..+10°C.  izolat în depresiuni se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-2°C.

 


  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentFOTOGRAFIA ZILEI: Viață de maidanez
Articolul următorCurs valutar: astăzi, leul moldovenesc s-a depreciat ușor în raport cu dolarul și euro
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.