Masă rotundă de totalizare a proiectului privind deschiderea Centrului de zi „O șansă” / VIDEO

0
218

Astăzi, în cadrul unei mese rotunde, toți cei implicați în deschiderea Centrului de zi “O șansă” au prezentat realizările proiectului. Rezultatele sunt îmbucurătoare, aproximativ 100 de copii aflați în situație de risc și cu dizabilități din raionul Soroca beneficiază de servicii extinse, inclusiv recuperare, terapie ocupațională, consiliere și reabilitare psihosocială.

Pentru a facilita aceste servicii, s-au efectuat lucrări de reparație în încăperi și s-a achiziționat mobilier și echipament necesar. Centrul oferă săli pentru activități atât în grup, cât și individuale, o zonă de recreere și o cameră senzorială, echipată cu diferite tipuri de stimuli și echipament specializat pentru reabilitarea copiilor cu tulburări de dezvoltare și comportament.

Acest centru a fost creat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene și a fost cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Keystone Moldova și AO Institutum Virtutes Civilis. Implementarea proiectului a fost realizată de AO “Casa Speranțelor”, în colaborare cu Consiliul Raional Soroca și Primăria municipiului Soroca.


Articolul precedentSfatul stomatologului Andrei Casapu: întrebările frecvente și planul de tratament / VIDEO
Articolul următorÎntâlnire emotionantã la 55 de ani de la absolvirea școlii din Vasilcău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.