Mai multe drumuri reparate și locuințe aprovizionate cu apă

0
19

Mai multe proiecte de aprovizionare cu apă și sanitație vor fi inițiate în Soroca, precum și în raioanele Fălești, Florești, Glodeni și Sângerei, începând cu anul curent, care vor fi finanțate din Fondul Național pentru Dezvoltare Regională.

Potrivit unuia dintre acestea, implementat de Agenţia de Dezvoltare Regională, în raionul Soroca vor beneficia de aprovizonare cu apă potabilă locuitori din 15 sate, care includ localitățile Parcani, Voloave și Ocolina. Mai multe detalii citiți AICI.

Ultimul articol scris la această temă îl găsiți AICI.

„După aprobarea, în ședință de Guvern, a Documentului Unic de Program era necesară întrunirea pentru a discuta și a stabili care sunt proiectele ce vor fi inițiate în anul curent. În acest sens, menționez că vor fi inițiate 28 proiecte în sectoarele apă și canalizare, eficiență energetică, infrastructura drumurilor, dezvoltarea infrastructurii de afaceri și turism. Suma totală aprobată din FNDR pentru anul 2017 este de circa 186 milioane de lei”, a subliniat ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bâtca, în cadrul ședinței CNCDR, notează ADR Nord.

Menționăm că săptămâna trecută, Guvernul a aprobat Documentul Unic de Program pentru anii 2017-2020, care include lista proiectelor finanţate din Bugetul de stat.

Potrivit listei proiectelor prioritare de dezvoltare regională, la capitolul infrastructurii drumurilor regionale și locale, este planificată renovarea drumului M-2 Slobozia-Cremene, Slobozia-Vărăncău și Vărăncău, perioada de implementare fiind 36 de luni.

Articolul precedentDonațiile de carte, “o gură de aer proaspăt” pentru biblioteci
Articolul următorAlegeri locale noi la Racovăț

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.