LIVE: Consilierii raionali s-au întrunit în ședință

0
270

Acum are loc ședința ordinară a Consiliului Raional Soroca, unde pe ordinea de zi sunt incluse 21 de subiecte. Printre cele mai importante sunt aprobarea Regulamentului concursului ”Elevul anului”, alocarea mijloacelor financiare din componenta raională pentru instituțiile educaționale, modificarea bugetului raional pentru anul 2020 și altele.

Ședința este difuzată în direct pe platforma euparticip.md de secretariatul Consiliului pentru Participare din raionul Soroca – Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, în cadrul Proiectului ”Facilitarea participării civice în procesul decizional”, implementat cu suportul oferit de către Fundația Est-Europeană în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia.

Articolul precedentParajuristul, ca o punte de legătură dintre cetățean și justiție
Articolul următorVIDEO: Cum arată cea mai spectaculoasă cascadă din preajma Nistrului?
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.