Liudmila Melinte: „Mă voi dedica în continuare profesiei pe care am îmbrățișat-o”

0
181

Cu prilejul Zilei Internaționale a Profesorului, au fost premiați învingătorii Concursului Raional „Pedagogul anului 2021”. Folosindu-ne, de acest prilej, am rugat premianții să ne spună cum îi motivează faptul că au câștigat la acest concurs prestigios în rândul pedagogilor.

Liudmila Melinte este educatoare la Instituţia preşcolară nr.1 din municipiul Soroca, iar la acest concurs s-a clasat pe locul întâi la categoria Educaţie preşcolară.

Melinte Liudmila Instituţia preşcolară nr.1, Soroca

A fi pedagog este o meserie anevoioasă, dar nobilă. Suntem acei care modelăm prin educație viitorii cetățeni ai țării. Lucrez in calitate de educator de mulți ani. La concursul Pedagogul anului particip a doua oară. Acest concurs este binevenit, deoarece este o evaluare a competențelor acumulate. Dar și o motivare de a lucra și în continuare cu multă ardoare. Doresc să mulțumesc la toți, care m-au apreciat cu această înaltă distincție. Iar eu mă voi dedica în continuare profesiei pe care am îmbrățișat-o. Voi implementa tot ce am mai valoros pentru educația tinerei generații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.