Larisa Herescu despre soțul Mihai, anti-nostalgia față de URSS și educația sexuală în familie la “Interviu cu Soroceni” / VIDEO

0
616

De această dată la emisiunea “Interviu cu soroceni”, relizată de “Observatorul de Nord”, o avem invitată pe Larisa Herescu, medic obstetrician-ginecolog. Am discutat cu ea despre Sculeniul natal, de ce tatăl ei nu dorea să vorbească rusește, cum a decis să devină medic și de ce a ales anume această specialitate, vizita în perioada sovietică la rudele din România, numele Larisa în arborele genealogic, unde l-a cunoscut pe viitorul soț, Mihai Herescu și cum s-a înfiripat dragostea lor, de ce a ales să lucreze în Soroca, anti-nostalgia față de URSS, renașterea națională la Soroca, amenințări asupra familiei, de ce refuză să facă întreruperi de sarcină și cum convinge mamele să-și păstreze copiii, educația sexuală din familie, dacă poți alege să concepi un băiat sau o fată, cum afectează toxoplasmoza fătul și multe altele.

 
Proiectul “Observatorul de Nord – de la print la conținut video” este finanțat de Ambasada SUA. Opiniile exprimate în cadrul proiectului aparțin autorilor proiectului și nu corespund neapărat celor ale Ambasadei SUA.

 

 

 


Articolul precedentÎn Ziua Înălțării Domnului la Stoicani a fost susținută cea mai frumoasă lecție de istorie / VIDEO
Articolul următorAcei care practică „sportul minții” și-au dat întâlnire la Soroca
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.