La Racovăț, gazdele au câștigat „o luptă”, dar au pierdut „războiul”

0
136

Fotbal juvenil

  În satul Racovăț a avut loc un turneu republican la fotbal pentru copii (a.n. 2010-2012), dedicat memoriei celui care a fost Ion Braniște, un împătimit al regelui sporturilor. La competiție au participat cinci echipe – Academia Gloria (Chișinău), Viitorul (Orhei), EFA (Visoca), Viitorul (Soroca) și echipa din satul Racovăț.

Meciurile au fost foarte disputate, dar într-un final câștigătoare a devenit echipa Academia Gloria, care a obținut trei victorii: 3-0 cu Viitorul (Soroca), 2-0 cu EFA, 2-1 cu Viitorul (Orhei) și a pierdut în fața racovițenilor, cu scorul de 1-2. Echipa gazdă, antrenată de Petru Ciobanu a ocupat locul secund, deși a fost mai bună decât învingătoarea, dar a pierdut neașteptat în meciul cu echipa care a ocupat ultimul loc – Viitorul (Soroca), scor 2-3. Să mai menționăm că, locul III a fost ocupat de tinerii fotbaliști din Orhei, iar pe locul IV s-a situat echipa EFA.

Toate echipele participante au primit cadouri din partea organizatorilor, iar primele trei echipe au fost menționate cu medalii și Diplome… Turneul organizat excelent, după cum au afirmat participanții, a fost posibil grație străduințelor lui Ion Borozan, ex-primar de Racovăț, sprijinit de Andrei Jitniuc, specialist în problemele Tineretului și Sportului. (Dan AOLEI)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.