La Centrul de plasament din Soroca, Moș Crăciun a fost polițist

0
129
  Mai mulți copii de la Centrul de plasament din Soroca au primit daruri din partea polițiștilor de la IP Soroca. Oaspeții au fost întâmpinaţi de cei mici cu zâmbete, poezii şi cântece.
bbCopilaşii de diferite vârste au avut parte de cea mai mare bucurie în prag de sărbători. Micuții au primit daruri mult așteptate, dulciuri, jucării și produse alimentare.
Angajaţii Inspectoratului de Poliţie Soroca, prin nobilul gest, au demonstrat că uniforma de poliţist îi obligă nu numai să asigure ordinea, securitatea şi liniştea în ţară, dar, cu demnitate şi onoare este purtată de oamenii cu suflet mare care pot să aducă zâmbete şi lumină pe feţele celor încercaţi de soartă.
Pe lângă darurile primite, copiii s-au ales şi cu sfaturi pentru a preveni faptele antisociale, dar şi recomandări pentru a nu deveni victimele celor cu rele intenţii. Sursa: IP Soroca

  • ETICHETE
  • VC
Articolul precedentPe urmele sărbătorilor de odinioară din Câmpia Sorocii / GALERIE FOTO
Articolul următorCe nu este bine să faci în prima zi de Crăciun. Greșeala care îți poate aduce ghinion tot anul viitor
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.