La Bădiceni, deținătorii de vehicule cu tracțiune animală, motocultoare și alte tipuri de tehnică agricolă au fost instructați de polițiști

0
539
   Polițiștii soroceni au desfășurat o întâlnire cu deținătorii de vehicule cu tracțiune animală, motocultoare și alte tipuri de tehnică agricolă. În cadrul întrunirii au fost puse în discuții subiecte cu privire la intensificarea măsurilor de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea vehiculelor cu tracțiune animală, motocultoarelor și a tehnicii agricole.
  De către angajații Inspectoratului de Poliție Soroca, de comun cu reprezentanții serviciului patrulare Florești-Soroca a direcției patrulare Nord a Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, în comuna Bădiceni raionul Soroca au fost organizate și realizate o serie de măsuri de prevenire și anume – a fost monitorizat comportamentul în trafic al conducătorilor de motocultoare cu remorcă. Ca rezultat, conducătorii motocultoarelor au fost familiarizați cu recomandările poliției dar, și cu unele prevederi din Regulamentul circulației rutiere.
  Astfel, în scopul sporirii siguranței traficului rutier, în perioada intensificării lucrărilor agricole, cetățenii au fost informați despre comportamentul în trafic al conducătorilor de motocultoare cu remorcă și a tehnicii agricole.
Articolul precedentAlertă cu bombă și la nunta cu peste 10.000 de invitați, la care au cântat și surorile Osoianu
Articolul următorКак в Приднестровье манипулируют общественным мнением: телеканал показал сюжет о подготовке к «Дню освобождения Кишинёва»
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.