La Bădiceni, deținătorii de vehicule cu tracțiune animală, motocultoare și alte tipuri de tehnică agricolă au fost instructați de polițiști

0
524
   Polițiștii soroceni au desfășurat o întâlnire cu deținătorii de vehicule cu tracțiune animală, motocultoare și alte tipuri de tehnică agricolă. În cadrul întrunirii au fost puse în discuții subiecte cu privire la intensificarea măsurilor de prevenire a accidentelor rutiere cu implicarea vehiculelor cu tracțiune animală, motocultoarelor și a tehnicii agricole.
  De către angajații Inspectoratului de Poliție Soroca, de comun cu reprezentanții serviciului patrulare Florești-Soroca a direcției patrulare Nord a Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, în comuna Bădiceni raionul Soroca au fost organizate și realizate o serie de măsuri de prevenire și anume – a fost monitorizat comportamentul în trafic al conducătorilor de motocultoare cu remorcă. Ca rezultat, conducătorii motocultoarelor au fost familiarizați cu recomandările poliției dar, și cu unele prevederi din Regulamentul circulației rutiere.
  Astfel, în scopul sporirii siguranței traficului rutier, în perioada intensificării lucrărilor agricole, cetățenii au fost informați despre comportamentul în trafic al conducătorilor de motocultoare cu remorcă și a tehnicii agricole.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.