Jurnaliștii moldoveni – cei mai buni și la fotbal! Soroceanul Sergiu Carauș printre câștigătorii Media Cup Tbilisi 2021!

0
112

  În capitala Georgiei, a avut loc un turneu internațional de fotbal întitulat Media Cup Tbilisi 2021. La competiție au participat echipele jurnaliștilor sportivi din 7 țări (Ucraina a vut două echipe, din Kiev și Odesa), inclusiv Republica Moldova.
  Echipa jurnaliștilor moldoveni a fost, și de data aceasta, cea mai bună, adjudecându-și trofeul. Din formația moldoveană, condusă de președintele Asociației Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu, au făcut parte soroceanul Sergiu Carauș, Oleg Istrati, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Alexandru Rusu, Ion Anuşca, Andrei Lupu, Serghei Ursul, Cristian Jardan.
   După cum ne-a relatat Sergiu Carauș, jurnaliștii din Republica Moldova a susținut cinci meciuri, soldate cu trei victorii și două egaluri. Astfel, în grupe, Eduard Ciobanu și K au câștigat meciul cu jurnaliștii din Azebaidjan, scor 5-2, și au remizat cu Ucraina (Kiev), 0-0 și Lituania, 2-2. În semifinale ai noștri au fost superiori gazdelor, scor 4-1, iar în meciul decisiv, cu același scor, 4-1, a fost „zdrobită”, selecționata jurnaliștilor din Armenia!
   Reamintim că, în acest an fotbalistic, selecționata ziariștilor moldoveni a mai câștigat turneele de la  Sharm El-Sheikh (Egipt) şi Druskininkai (Lituania). BRAVOS!!!
Foto Cristian Jardan: Sergiu Carauș, primul din dreapta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.