Jurnaliștii moldoveni – cei mai buni și la fotbal! Soroceanul Sergiu Carauș printre câștigătorii Media Cup Tbilisi 2021!

0
115

  În capitala Georgiei, a avut loc un turneu internațional de fotbal întitulat Media Cup Tbilisi 2021. La competiție au participat echipele jurnaliștilor sportivi din 7 țări (Ucraina a vut două echipe, din Kiev și Odesa), inclusiv Republica Moldova.
  Echipa jurnaliștilor moldoveni a fost, și de data aceasta, cea mai bună, adjudecându-și trofeul. Din formația moldoveană, condusă de președintele Asociației Sportive din Moldova, Eduard Ciobanu, au făcut parte soroceanul Sergiu Carauș, Oleg Istrati, Alexandru Fosa, Veaceslav Burghelea, Alexandru Rusu, Ion Anuşca, Andrei Lupu, Serghei Ursul, Cristian Jardan.
   După cum ne-a relatat Sergiu Carauș, jurnaliștii din Republica Moldova a susținut cinci meciuri, soldate cu trei victorii și două egaluri. Astfel, în grupe, Eduard Ciobanu și K au câștigat meciul cu jurnaliștii din Azebaidjan, scor 5-2, și au remizat cu Ucraina (Kiev), 0-0 și Lituania, 2-2. În semifinale ai noștri au fost superiori gazdelor, scor 4-1, iar în meciul decisiv, cu același scor, 4-1, a fost „zdrobită”, selecționata jurnaliștilor din Armenia!
   Reamintim că, în acest an fotbalistic, selecționata ziariștilor moldoveni a mai câștigat turneele de la  Sharm El-Sheikh (Egipt) şi Druskininkai (Lituania). BRAVOS!!!
Foto Cristian Jardan: Sergiu Carauș, primul din dreapta.

Articolul precedentMinistrul Viorel Gherciu a vizitat ferma de bovine de la Visoca
Articolul următorÎn două instituții din Soroca elevii învață online în loc să stea în vacanță
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.