Ion și Ruxanda Razza și-au căutat originile la Soroca, în noul lor clip / VIDEO

0
529

Recent, Ion și Ruxanda Razza, au lansat clipul piesei “Origini”. Duetul tatălui și fiicei, porniți spre rădăcini, este redat prin unele dintre cele mai frumoase secvențe din acest clip, filmate la marginea raionului Soroca, în pădurea satului Rudi.

“Am filmat în trei locații, una din ele fiind pădurea Rudi, a declarat pentru “Observatorul de Nord”, Ion Razza. Locurile păstrează aproape intact Duhul Civilizației Dacice, pe care l-am simțit în timpul filmărilor! E un loc magic! Mulțumim măicuțelor de la Mănăstirea Rudi pentru generozitatea cu care ne-au servit cu un prânz mănăstiresc!”.

Prin acest clip artiștii și echipa care a muncit la realizarea sa, au readus crâmpeie din folclor și legendele neamului. Dar una este să citești, și alta să-l vezi.

Muzica și textul sunt semnate de Georgeta Voinovan și Elias Tadeus. 


Articolul precedentLiceul “Alexandr Pușkin” din Soroca a luat Premiul Mare pentru book trailerul “The Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde” / VIDEO
Articolul următorDodon îl contrazice pe Slusari: salariile și pensiile vor fi achitate la timp
Licenţiat în jurnalism și Master în Științe ale Comunicării, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, Universitatea de Stat din Moldova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.