Invitație la concert – „Primăvara în vocea tinereții”, organizat de o elevă de la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”

0
149

Sorocenii sunt invitați la concertul „Primăvara în vocea tinereței” care este organizat de o elevă tânără și talentată de la Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”. Concertul este în cadrul Festivalului  Internațional de Muzică „Mărțișor 2023″ ediția a 57-a, care se va desfășura pe data de 2 martie 2023, la orele 15:00 în sala mare a palatului de cultură, intrarea este liberă. 

„Primăvara este anotimpul pasiunii, iar fiorul dragostei trezeștea tinerețea în inimile noastre. Am ales să organizez acest concert, deoarce doar prin muzică și dans sufletul nostru poate fi alintat în cel mai profund mod. Vreau să mulțumesc Studioului Muzical „Gloden Star” și Clubului de Dansuri Sportive „Prestige Dance” pentru că au ales să îmi fie alături și să mă susțină în organizarea acestui concurs. Practicând muzica și dansul m-am convins că lucrurile merg altfel dacă faci totul din pasiune. Concertul pe care îl organizez, sper să reușească să transmită emoții cât mai pozitive și să încurajeze spectatorii să iubească, să aibă încredere în sine, să nu le fie frică să acționeze și să lupte pentru visele lor”, ne-a spus Ala Rotaru, organizatoarea concertului, eleva gr. 361 „Regie”, Colegiul de Arte „Nicolae Botgros”.

În cadrul concertului vor evolua: Studio-ul Muzical „Golden Star”, Clubul de Dansuri Sportive „Prestige Dance” și elevii Colegiului de Arte „Nicolae Botgros”. Sunt așteptați toți cu dispoziție pozitivă, pentru a primi emoții colorate și pentru a întâmpina sosirea primăverii.


Articolul precedentCum poți câștiga în acest an Premiul Consiliului Raional Soroca în domeniul Culturii?
Articolul următorPână la 23 august sau, în cel mai rău caz, până la sfârșitul acestui an drumul Volovița – Vasilcău va fi dat în exploatare / VIDEO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.