Întreprinderile și insituțiile, care au dreptul să activeze, în municipiul Soroca, în perioada de carantină

0
1926

    În Cadrul unui briefing organizat de autoritățile publice locale (la care din nou NU A FOST INVITATĂ ȘI REDACȚIA ZIARULUI „OBSERVATORUL DE NORD”!!!), doamna primar Lilia Pilipețchi a adus la cunoștința orășenilor mai multe informații despre care ar trebuie să cunoască toată populația urbei.

   Astfel, doamna primar a declarat că angajaților Direcției Locativ Comunale, Serviciului de Înverzire și Amenajare, Regiei Apă-Canal Soroca, Stației de salvare pe apă, lucrătorilor medicali, colaboratorilor Centrului de Sănătate Publică, angajaților laboratorului „Medexpert”, angajații instituțiilor care asigură ordinea publica, angajaților Moldtelecom, Poșta Moldovei, Băncilor Comerciale, Soroca Gaz, Red Nord, ANSP, Birourilor notariale, Birourilor de avocați, Penitenciarului nr.6 li se permite deplasarea pe teritoriul municipiului Soroca, în baza Certificatului emis de administrațiile respective, cu notificarea interesului de servicii.

    Conform deciziei Comisiei de Stare Excepțională Soroca se permite activitatea, pe perioadei de carantină, a următorilor agenți economici: Alfa Nistru, Debut Sor, Fabrica de Brânzeturi „Alba”, Testor, farmaciilor din municipiul Soroca, magazinelor care comercializează produse igienice, magazinele care comercializează piese de schimba auto, magazinelor alimentare cu program de lucru 8:00-21:00 și spălătoriilor stațiilor PECO. Se permite activitățile de construcție a Sediului Poliției de Frontieră și a Centrului medical de diagnostică Soroca, situate pe strada Eminescu.

    Vă reamintim că, pe perioada de carantină au fost instalate Posturi de blocare a accesului în municipiul Soroca, la intrare dinspre Chișinău și la ieșirea spre satul Rublenița, precum și posturi de blocare a accesului dinspre satele Trifăuți, Egoreni, Cosăuți, Iorjnița, Ocolina/Hristici/Căinarii Vechi.

   În cadrul aceluiaș briefing, doamna Lilia Pilipețchi a acentuat că APL ține sub control situația și a chemat populația să respecte regulile și cerințele ce țin de comportamentul în timpul carantinei.  

Articolul precedent15 localități din raionul Soroca înregistrează persoane contaminate cu coronavirus
Articolul următorPe frontul luptei sorocenilor cu Covid-19: încă 42 „răniți”
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.