Incendiu la Colegiul Tehnic Agricol din Soroca

0
81

Un incendiu de proporții a izbucnit ieri, 16 iunie, în Colegiul Tehnic Agricol din Soroca. Afectate de flăcări au fost 681 de metri pătrați, o parte din suprafața acoperișului și două clase unde se desfășurau lecții practice.

O suprafață de 360 metri pătrați a fost distrusă din perimetrul laboratorului de testare și diagnosticare a automobilelor. În laborator se afla un automobil care de asemenea a fost mistuit de flăcări în urma incendiului.

Salvate de către pompieri au fost 600 metri pătrați, inclusiv și sala sportivă.

Apelul despre faptul că arde o mașină în interiorul instituției a parvenit la ora 15.41. Imediat la fața locului s-au deplasat cinci autospeciale și 26 de colaboratori ai serviciului pompieri, salvatori și serviciului situații excepționale.

Potrivit inspectorului în domeniul apărării împotriva incendiului din cadrul Direcției Situații Excepționale Soroca, Radu Lisnic, cauza izbucnirii incendiului este încălcarea regulilor de apărare împotriva incendiului la efectuarea lucrărilor de sudare electrică. În momentul producerii incidentului, în atelier se desfășurau lucrări de sudare.

În urma incidentului, o persoană s-a ales cu arsuri la ambele antebrațe și alte zone ale corpului. Aceasta a refuzat spitalizarea, starea sa fiind la moment stabilă.

Alte clădiri aflate în preajma locului producerii incendiului nu au fost afectate.

13445673_1085866431488017_2360901482486281551_n.jpg

Trimiteți-ne acum ştirea Dvs. – ADAUGĂ O ŞTIRE sau comunicaţi-ne despre o situație de interes public – SESIZEAZĂ O PROBLEMĂ! CLICK în partea de sus-dreapta a paginii noastre web.

Doina Alexei

Articolul precedentPersoanele discriminate îşi caută dreptatea în judecată
Articolul următorOdihna copiilor a început la tabăra “La Dumbravă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.