Încă un succes de răsunet marca Ada Odajiu – titlul de campioană a Republicii Moldova printre veterani!

0
127
  Federația moldovenească a sportului minții – jocul de dame, a organizat Campionatul Republicii Moldova la jocul de dame clasic – 64. La competiție au participat sportivi din mai mute localități ale republicii.
 Printre reprezentantele sexului frumos cea mai bună a fost soroceanca Ada Odajiu, care a intrat în posesia titlului. Felicitări! La bărbați cei mai buni au fost Valeriu Lăcustă (65+) și Stepan Caraseni (+50)

Articolul precedentCurs valutar pentru 29 ianuarie 2024: euro valorează19 lei și 29 de bani, iar dolarul costă 17 lei și 74 de bani
Articolul următorFALS: Republica Moldova a permis staționarea avioanelor de luptă F-16 la Mărculeşti
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.