Încă trei aspiranți la fotoliul de primar al municipiului Soroca

0
2998

Lista pretendenților pentru fotoliul de primar al municipiului Soroca se mărește. Încă trei soroceni au depus dosarele la Comisia Electorală de Circumscripție municipală nr. 29/1 Soroca, pentru a fi înregistrați în calitate de candidați electorali.

Este vorba despre:

  • Serghei Coșman, Partidul Nostru;
  • Alexandru Cimbriciuc, Partidul Unității Naționale;
  • Victor Felișcan, Partidul Voința Poporului.

Anterior, alți șase pretendenți la șefia primăriei au depus dosarele la CEC Soroca. Astfel, până acum, nouă persoane aspiră la funcția de primar al municipiului.

Totodată, partidele politice Partidul Nostru și Partidul Unității Naționale au înaintat și lista candidaților pentru funcțiile de consilieri municipali.

Amintim că la 20 octombrie în Republica Moldova vor avea loc alegerile locale generale. Cetățenii din țară cu drept de vot vor alege primarii, consilierii locali și consilierii raionali. Fiecare alegători, va primi câte trei buletine de vot.

Primii pretendenți la fotoliul de primar al municipiului Soroca

Articolul precedentProcedura de constatare amiabilă a accidentului, pusă în aplicare
Articolul următorSpre atenția elevilor: Învățați un an academic în SUA, gratuit!
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.