În cursa pentru fotoliul de primar al satului Zastânca s-au înregistrat șase candidați

0
460

Nu mai puțin de șase persoane au fost înregistrate în scrutinul pentru funcția de primar al satului Zastânca. Unul din ei este candidat independent, iar ceilalți cinci reprezintă partide și un bloc electoral.

Iată lista candidaților: SANDU Ivan – din partea Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”; ȚURCAN Vladimir – din partea Partidului Democrat din Moldova; PURICI Serghei – din partea Partidului Politic „Șor”; GUȚU Andrei – din partea Partidului Politic „Platforma Dreptate și Adevăr”; COVALCIUC Valeriu – din partea Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor; COROVLEAN Mihail – candidat independent.

Alegerile pentru funcția de primar al satului Zastânca vor avel loc pe data de 29 mai 2022.

Articolul precedentCirca 1500 de persoane vor participa la Ziua Sportului
Articolul următorFotografia zilei: Splendoarea primăverii
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.