În ce domenii au crescut vânzările în ultima perioadă în ciuda sau datorită pandemiei

0
237

Cifra de afaceri din COMERȚUL CU AMĂNUNTUL (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut cu 10,5% (în preţuri comparabile) în luna iunie 2020 faţă de luna mai curent.    

Potrivit Biroului Național de Statistică, în această perioadă, Comerţul cu amănuntul al echipamentului informatic şi de telecomunicaţii în magazine specializate a înregistrat cea mai înaltă creştere de 45,3%. Pe de altă parte, comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate a scăzut cu 2,9%.

Cifra de afaceri din COMERȚUL CU RIDICATA (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a crescut cu 5,3% (în preţuri curente) în luna iunie 2020 față de luna mai curent.   

O creştere semnificativă a înregistrat Comerţul cu ridicata al echipamentului informatic şi de telecomunicaţii  cu 54,1%. Totodată, Comerţul cu ridicata al produselor alimentare, al băuturilor şi al tutunului a scăzut cel mai mult cu 4,7%.

Articolul precedentMâine are loc Forumul Raional al Pedagogilor: În premieră evenimentul va avea loc online
Articolul următorZiua Independenței se va sărbători în format restrâns
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.