În atenția mămicilor și tăticilor – la nașterea copilului îndemnizația este de 9459 de lei

0
559

  Dacă până la 31 decembrie 2020, îndemnizația unică la nașterea copilului era de 8299 lei, începând cu 1 ianuarie 2021 aceasta s-a mărit cu 1160 lei și constituie 9459 de lei. 

Pentru a beneficia de această indemnizație, părinții să prezinte la Casa Teritorială de Asigurări Sociale Soroca următoarele documente: actul personal de identitate sau al reprezentantului legal al copilului și certificatul de naștere al copilului.

IMPORTANT! Termenul de adresare pentru stabilirea indemnizației unice la nașterea copilului este 12 luni de la data nașterii copilului, iar termenul de examinare a cererii este de 30 de zile calendaristice.


Articolul precedentAșa te dorim, leule, puternic!
Articolul următorÎn atenția sorocenilor aflați în Marea Britanie: autoritățile de la Londra oferă bilet și până la 2000 de lire pentru a reveni acasă
fondat la 3.11.1998, înregistrat la Camera Înregistrărilor de Stat, membru al Asociaţiei Presei Independente afiliate WAN (Organizaţiei Internaţionale a Ziarelor) din anul 1999, este primul ziar din câmpia Sorocii, care este inclus în Catalogul ÎS "Poşta Moldovei", apare în limba română

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.