În atenția călătorilor! În legătură cu instituirea Orei Marțiale, până la 10 mai a fost stabilit un regim special de circulație pentru regiunea Odesa

0
210

   Începând cu ziua de 8 mai și până la ora 08:00 din 10 mai, în regiunea Odesa funcționează Ora Marțială, care prevede un regim special de circulație a persoanelor și mijloacelor de transport pentru regiunea Odesa (segmentul Belgorod Dnestrovsk).

Astfel, în scopul asigurării securității regiunii pentru acest interval de timp, va fi sistată activitatea punctelor de trecere a frontierei din partea Ucrainei. În acest context, pentru minimizarea situațiilor de incertitudine, Poliția de Frontieră îndeamnă cetățenii să excludă călătoriile în țara vecină în această perioadă.

Articolul precedent9 MAI: Persoanele care vor încălca legea riscă amenzi de la 4.500 de lei până la 30.000 de lei.
Articolul următorDinu Plângău este noul președinte al Platformei Demnitate și Adevăr
Redactor-șef al ziarului „Observatorul de Nord”, câştigător în topul „10 jurnalişti ai anului”. Membru al Uniunii Jurnaliștilor din Republica Moldova. Câștigător în TOP-ul „10 jurnaliști ai anului”. În presă din anul 1986. Activitate: corespondent, redactor de secție la ziarul raional din Soroca; corespondent Agenția de știri „Moldpress”, corespondent zonal al ziarului guvernamental „Независимая Молдова”; purtător de cuvânt al prefecturii Soroca, consilierul prefectului. Din anul 1988 fondator și redactor al ziarului „Observatorul de Nord”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.